Razem z Noordbrabants Museum chcielibyśmy zwrócić Państwu uwagę na wystawę i pokaz rewelacyjnego filmu animowanego „Loving Vincent” (Twój Vincent) w reżyserii Doroty Kobieli i Hugh Welchmana.

Saturday 14 October a.s. opens in Het Noordbrabants Museum Loving Vincent: the exhibition. With a mix of paintings, pictures and videos and an on-the-spot artist, the creation of the painted feature film Loving Vincent Gone will be detailed. A first step in which the Noordbrabants Museum is the first museum in the world to take a look behind the scenes of a film, which has now been internationally acclaimed. The exhibition has been established in close collaboration with the film makers, Dorota Kobiela and Hugh Welchman.

Zaterdag 14 oktober a.s. opent in Het Noordbrabants Museum Loving Vincent: de tentoonstelling. Met een mix van schilderijen, foto’s en video’s en een ter plekke schilderende kunstenaar wordt in detail de totstandkoming van de geschilderde speelfilm Loving Vincentgetoond. Een primeur waarmee Het Noordbrabants Museum als eerste museum ter wereld een kijkje geeft achter de schermen van een film, waarnaar inmiddels internationaal reikhalzend wordt uitgekeken. De tentoonstelling is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de makers van de film, Dorota Kobiela en Hugh Welchman.

Loving Vincent: de tentoonstelling is te zien van 14 oktober 2017 t/m 28 januari 2018. Tickets voor de tentoonstelling gecombineerd met een bezoek aan de film zijn vanaf vandaag online te koop via de website van het museum.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.